Boo

SVATBA Natálie & Tomáš

SVATBA Natálie & Tomáš

Rodinný statek Vysočina

down

Jsem svatební fotograf a  mamka dvou super kluků, kteří milují fotbal. Když si začali po pokojíčku věšet fotbalové hvězdy byla jsem upřímně trochu v rozpacích, jestli tihle kluci s občas  bláznivými účesy a historkami o garážích plných Lamborghini a Porsche  jsou ty správné vzory. Ale s tím jako rodič prostě nic nenaděláte, proč tohle píšu ke svatebnímu focení se dozvíte o pář řádků níže. :) 

 Minulé léto bylo co se svateb týče hodně divoké, přesunovali jsme, měnili  data, místa konání svateb, a  tak se stalo, že na jednu svatbu, která se mimochodem přesunovala třikrát, jsem nakonec  jela narychlo, bez předchozí předsvatební schůzky, online hovoru a  dlouhého plánování….Až na svatbě jsem zjistila, že plakát ženicha visí již několik měsíců nad postelí našeho Filipa.

Byla to krásná svatba na rodinném statku u nás na Vysočině, na které byla přítomná pouze rodina Natálky a Tomáše.  A jestli bych měla vyhlásit nejpohodovější nevěstu minulé sezóny, Natálka by rozhodně byla na předních příčkách. Pár minut před obřadem si pročesala vlasy, řasenka, rtěnka a šlo se na to. ( Ne nadarmo se říká, že za  každým úspěšným mužem stojí skvělá žena.) 

 Pan farář měl dojemný obřad, užasnou svatební výzdobu statku  zajistily holky z Můj Dekor, všichni se bavili, tančili a smáli. Na závěr Tomáš s Natálkou všechny poslali do kolen jedinečným tanečním vystoupením.  Tome, na fotbalistu fakt dobrý! :)

Byl to prostě parádní den bez jediné chyby se skvělou partou lidí a hlavně neskutečně milým, obětavým a skromným párem novomanželů.

A mě se hrozně ulevilo. Když jsem jela v noci ze svatby domů, uvědomila jsem si, že můj syn prostě nemůže mít lepší sportovní vzor a vybral si sakra dobře!

Natálko a Tome, díky že jsem Vás mohla poznat a být u toho!

V.